Mennyi eselyem van bekerulni a Kobanyai Szent Laszlo Gimnaziumba?
3 évvel ezelőtt 60., 2 évvel ezelőtt 79. volt az utolsó bejutott. :)
Még van esélyed, ne aggódj :) Bár tudom milyen a határon lenni, kínszenvedés kivárni áprilist :(
Üdv.: Egy szintén felvételiző (bár nem a Lászlóba)
Én sem tudom, hogy fogok addig várni :'( :( Főleg, hogy azt hiszem ezek miatt a hülye szakközépiskolák és szakiskolák módosítása miatt hosszabbították, és csak április 29. körül tudjuk meg az eredményt :( De ne keseredj el, ez még nem biztos.
Amúgy Madáchba és Berzsenyibe szeretnék menni. :)
Nem, nem vagyok biztonságban :(
Madáchban a 4 éves haladó angol tagozatot jelöltem, itt 190. vagyok... Nagyon aggódom, mert tavaly bejutott a 190., de akkor nem 45 főt, mint idén, hanem 75-öt vettek fel. Úgyhogy ez nagyon húzós.
A Berzsenyiben francia-angolon elcsesztem a szóbelit, úgyhogy ott 101. vagyok... Ide sem tuti, hogy bekerülök, 10-15 főt szoktak felvenni.
Egyedül a Berzsenyiben, humánon vagyok "biztonságban" (de nem akarom elkiabálni, vagy előre inni a medve bőrére), 36 gyereket vesznek fel, és 38. vagyok :D De azt sem bánnám, ha ide kerülnék, mert imádtam a sulit a nyílt napon, csak kicsit gáz, hogy a második idegen nyelvet (francia) csak 10.-ben tudnám tanulni, mert 9.-től csak latin van :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!