8. ban megbukott tanulók szoktak az új osztállyal is ballagni?
Figyelt kérdés
Tehát ez lenne neki a 2. Ballagása mert már tavaly is ballagott.2015. márc. 13. 08:36
1/2 anonim válasza:
Én nem tenném. Mit ünnepeljek kétszer? Bár személy szerint én akkor nem mentem volna, ha tudom, hogy megbuktam.
2/2 anonim válasza:
Ahhoz elég nagy tudás kell hogy valaki megbukjon 8. ba. Aki itt megbukik az szerintem már ne akarjon se gimibe menni se szakközépbe, maximum szakmunkásba. Én ismerek egy ilyen csajt aki megbukott 8. osztályos létére és abba az osztályba rajta kívül még ketten is voltak akik buktak. Akkor ugye őket nem engedték ballagni büntetésből, mert mondták úgy sem sikerül nekik a pótvizsga mert 2 hónap alatt egész éves anyagot úgysem tudnak bevágni, akkor minek erőltessék, de mivel hivatalos jelleggel megtartották a pótvizsgát azért gondolták hátha. A pótvizsgán a csaj átment ugye, de a többiek nem. Ők évet ismételtek, de már sikeresen tudták zárni a 8. osztályt így a másik osztállyal bár ballaghattak. Legalább is abba a suliba ez volt a módja ennek. Meg ugye az minek ballagjon aki megbukott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!