Vannak itt olyanok akik jövőre már tuti, hogy a budapesti Madách gimibe fognak járni?
Köszi :)
190. vagyok :/ 4 éves haladó angol tagozatra szeretnék menni.
én biztos hogy bekerülök (ezt jelöltem elsőnek). a 03-as kódú osztályba fogok járni. jelenleg 45. vagyok a listán, és abba az osztályba pont 45 embert vesznek fel
és te kedves kérdező? melyik szak? és hanyadik vagy?
En is a O3-as angol halado 4 evesre jelentkeztem, de sajnos csak a 79 -dik vagyok a listan:(
Tudja valaki, hogy tavaly (az idei tanevre) hanyadik volt a legmagasabb pontszamu diak, akit felvettek?
Nagyon, nagyon izgulok:(
Vigyázat! Tavaly a 03-as tagozatra 75 főt vettek fel, most csak 45 főt. Tehát azt kár nézni, hogy tavaly ki volt az utolsó ebben az esetben.
De... A 177-es ideiglenes rangsorszámmal rendelkező volt a végleges listán a 45.-ként felvett.
Én tavaly felvételiztem. Tehát most 0-os vagyok, de nem a Madáchba járok. Anyukám tavaly lementette a felvételi eredményeket, mert én is felvételiztem a Madáchba. Ezért tudok most ennyit a tavalyi eredményekről. Egyébként nekem a Madách is nagyon tetszett, felvettek volna, de a kéttannyelvű oktatás miatt inkább a Karinthy német kéttannyelvű tagozatát választottam.
Nem bántam meg, imádok ide járni, de tavaly nagyon nehezen döntöttem. Legszívesebben mindkettőbe jártam volna.
Biztos, hogy a Madách-csal is nagyon jól jártok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!