A Teleki Blanka Gimnáziumban már csak 1 tagozatot lehet megjelölni?
Figyelt kérdés
2015. márc. 12. 17:01
1/7 anonim válasza:
Amihez nem kell külön specifikus szóbeli, vagy nincs szóbeli arra a szakra, tudtommal akármennyit be lehet jelölni :)
2/7 anonim válasza:
igen--ezen én is meg voltam lepődve hogy csak egy osztály indul (az Arany Jánoson kívül..ill ugy e a 6 osztályos az megy tovább)
3/7 A kérdező kommentje:
Tehát hogyha hétfőn bejelentkezünk,hogy 18-án szóbelizni szeretnék még,és mondjuk törire és magyarra készülök,akkor csak töriből hallgatnak meg,ugye?
2015. márc. 13. 14:59
4/7 anonim válasza:
Nem hallgatnak már meg semmiből. Írtam, hogy csak olyan tagozatot jelölhetsz meg, amihez már NEM kell specifikus szóbeli, csak ugyanazok, amikből már leszóbeliztél.
5/7 A kérdező kommentje:
Azokat a tanulókat akik felvételi jelentkezésükhöz új tagozatot szeretnének felvenni - és az adott tagozat szóbeli köteles (01, 02, 03, 04) - 2015. március 18-án 14:00-tól várjuk a felvételi vizsgára.
A FELVÉTELI VIZSGÁRA ELŐZETESEN JELENTKEZNI KELL 2015. MÁRCIUS 16-ÁN, 16 ÓRÁIG
2015. márc. 13. 17:46
6/7 anonim válasza:
Akkor bármennyi tagozatot megjelölhetsz újból. De amiből leszóbeliztél már, nem fognak kérdezni. Csak az új tagozat követelményéből. Megjelölhetsz bármennyi új tagozatot, amit még nem jelöltél meg :) Csak egyeztetni kell.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
2015. márc. 13. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!