Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nem vagyok rajta az ideiglenes...

Nem vagyok rajta az ideiglenes felvételi rangsoron az azt jelenti, hogy nem vettek fel?

Figyelt kérdés
Nem hívtak be alkalmasságira sem. Lehet,hogy nem is érkezett be a jelentkezési lapom?
2015. márc. 12. 13:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Bármi lehet. De az biztos, hogy oda nem fognak felvenni.
2015. márc. 12. 13:37
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem hívtak be alkalmasságira?

Csak nem rendvédelmi?

2015. márc. 12. 14:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Másik suliba nem jelentkeztél?
2015. márc. 12. 14:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha nem hivtak be alkalmassagira, az azt jelenti, hogy nem volt eleg az addigi pontszamod, hogy eselyes legyel arra a helyre :(

Felesleges olyan hiu abrandokat dédelgetni miszerint nem erkezett be a jelentkezesi lapod :(

2015. márc. 12. 15:36
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem,nem rendvédelmi.....tudod,több helyre is kell alkalmassági vizsgálat! Ilyen címszóval is hívnak be minket,továbbtanulókat. És hát persze,hogy jelentkeztem máshová is de ide szerettem volna legjobban!
2015. márc. 12. 17:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Bekerülni. (Ez lemaradt)
2015. márc. 12. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!