A jelentkezési lapok módosítása hogyan zajlik?
Idén jelentkeztem gimnáziumba,a jelentkezési lapokon rangsor szerint bekellet ugye írni az iskolákat a szerint hogy hova szeretnék a legjobban bekerülni.Az lenne a kérdésem hogy ezt a sorrendet mikor,illetve hogyan lehet módosítani?
Azt olvastam hogy lehet beírni olyan szakokat is ami az előz jelentkezési lapon nem szerepelt,és nem kellet szóbeli felvételit tenni hozzá illetve egy szakon ahova ugyan az a szóbeli ott már tettunk szóbeli felvéteit.Tényleg lehetséges ez?
Igen a szakbeírás lehetéséges.
A módosító jelentkezési lapot csak Győrbe kell elküldeni, a suliknak nem, viszont amit az előzőn megjelöltél, az összeset be kell írni, még azt is ahova nem hívtak be szóbelizni :(
Jól tudod, 16-án és 17-én lehet módosítani.
Új szakot vagy új iskolát nem írhatsz már be, csak a sorrenden változtathatsz. Ezt az osztályfőnök intézi, minden esetleges további tudnivalót őt mondhat meg neked.
Remélem, segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!