Eötvösösök! Szerintetek van esélyem?
Figyelt kérdés
A lényeg. hogy most vagyok nyolcadikos, és nagyon, de nagyon a budapesti Eötvös József Gimnáziumba szeretnék menni. Kikerült a ranglista, matek tagozaton 66., humánon 57. vagyok. Őszintén. Van esélyem?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2015. márc. 7. 20:49
1/8 anonim válasza:
Valamelyikbe valószínűleg felvesznek
(a kettő közül)
2/8 anonim válasza:
Humánra inkább, ha elegen kipotyognak előled
4/8 anonim válasza:
Nezd meg az elmult ket ev beiskolazasi adatait, melyik volt a legutolso szam a rangsorban, amelyik meg bekerult:
Ezt a fulet nyisd meg:
Az intézmény középfokú telephelyeinek középfokú beiskolázási adatai az elmúlt két tanévben
5/8 anonim válasza:
szerintem simán ;) amúgy melyiket írtad elsőnek?
6/8 anonim válasza:
Persze :) Sulin belül is lehet, hogy akiket egyik tagozatra felvettek, megy az egyikbe, és akkor kiesik a másik rangsorból, és csúszol felfele... MEg az is lehet, hogy más erős gimibe jelentkeztek azok, akik előtted vannak, még simán bejuthatsz :)
7/8 A kérdező kommentje:
Köszön szépen mindenkinek, ez most nagyon megnyugtatott. :)
kedves Csili, a matekot írtam elsőnek, második a magyar és utána jön a többi iskola.
2015. márc. 9. 20:33
8/8 anonim válasza:
A matekon biztos, hogy csúszol egyet előre, mert engem felvettek a humánra és inkább oda szeretnék menni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!