Szerintetek erről a helyről van esély a budapesti Berzsenyi Dániel Gimnáziumba?
71., ha jól emlékszem, és biosz-kémia tagozatról lenne szó.
Illetve annak idején találtam egy nagyon jó kis oldalt, ahol az is meg volt adva, hogy az utolsó felvett emberke tavaly hányadik helyről jutott be, de hiába keresem, nem találom. Szóval, ha valaki esetleg ismer ilyesmit, és belinkelné nekem, azt is nagyon megköszönném! :)
Hat nem tudom, ha miattam nem jutna be egy ember lelkiismeret furdalasom lenne. (lehet hogy csak az beszel belolem hogy felek, hogy pont en nem kerulnek be, sot biztos, de akkor is)
Szoval...
Kerdezo!
Te hanyadik helyrol kerultel be?
Florek, szerintem is bekerülhet. :)
Amúgy időközben tisztáznék pár félreértést: a fellebbezés a felvételi eljárás UTÁN, vagyis akkor lehet benyújtani, amikor már megvannak az eredmények, és ki is postázták őket, tehát akit rendesen felvettek, az már tud róla. Aki méltányosságival kerül be, senkit nem szorít ki, hanem őt is hozzácsapják az osztályhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!