Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek erről a helyről...

Szerintetek erről a helyről van esély a budapesti Berzsenyi Dániel Gimnáziumba?

Figyelt kérdés

71., ha jól emlékszem, és biosz-kémia tagozatról lenne szó.

Illetve annak idején találtam egy nagyon jó kis oldalt, ahol az is meg volt adva, hogy az utolsó felvett emberke tavaly hányadik helyről jutott be, de hiába keresem, nem találom. Szóval, ha valaki esetleg ismer ilyesmit, és belinkelné nekem, azt is nagyon megköszönném! :)

2015. márc. 6. 20:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a most kilencedikeseket, hanyadik helyen kerültek be... Hátha ők alacsonyabban :)
2015. márc. 7. 20:31
 12/22 anonim ***** válasza:

Hat nem tudom, ha miattam nem jutna be egy ember lelkiismeret furdalasom lenne. (lehet hogy csak az beszel belolem hogy felek, hogy pont en nem kerulnek be, sot biztos, de akkor is)

Szoval...

2015. márc. 7. 22:02
 13/22 anonim ***** válasza:

Kerdezo!

Te hanyadik helyrol kerultel be?

2015. márc. 7. 22:09
 14/22 florek válasza:
A kisfiam az 50. a osztályos matekon 154. ponttal....tavaly 52. 153 ponttal, 2013.-ban 49. 153. ponttal volt az utolsó....akkor lehet, hogy bekerül a Berzsenyibe?
2015. márc. 8. 16:05
 15/22 anonim ***** válasza:
Igen, meg lehet hogy bekerul!:)
2015. márc. 8. 17:52
 16/22 anonim ***** válasza:
florek, igen :)
2015. márc. 8. 19:31
 17/22 florek válasza:
Köszönöm a válaszokat!! :)
2015. márc. 8. 20:16
 18/22 A kérdező kommentje:

Florek, szerintem is bekerülhet. :)

Amúgy időközben tisztáznék pár félreértést: a fellebbezés a felvételi eljárás UTÁN, vagyis akkor lehet benyújtani, amikor már megvannak az eredmények, és ki is postázták őket, tehát akit rendesen felvettek, az már tud róla. Aki méltányosságival kerül be, senkit nem szorít ki, hanem őt is hozzácsapják az osztályhoz.

2015. márc. 9. 15:46
 19/22 anonim ***** válasza:
Joooo, nem az en dolgom, en csak oszinten valaszoltam a kerdesre!:/
2015. márc. 9. 18:05
 20/22 A kérdező kommentje:
Én nem is azt mondtam, hogy rossz a véleményed, hanem hogy más helyzetről mondtál őszinte véleményt, mint amiről én kérdeztem.
2015. márc. 9. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!