Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit tegyek ha nem tudok...

Mit tegyek ha nem tudok átmenni az oszályozón?

Figyelt kérdés
Előrehozott informatika érettségire jelentkeztem, és ennek elvégzéséhez osztályozó vizsgán kell részt vennem. az anyag programozás és sql ismeretek. na már most minderre van 2 hónapom(jelentkezéstől számítva 2,5) de az infó tanárom megmondta hogy neki nem kötelessége felkészíteni, készüljek fel. vettem könyvet hogy megtanulom de olyan bonyolult. egyik osztálytársam régebbóta foglalkozik programozással (jár szakkörre, külön feladatokat csinál) mondta hogy nem érdemes megpróbálni mert szerinte nem lehet megcsinálni ezzel az osztállyal. tényleg nem csinálunk semmit infón csak megbeszélünk 1-2 feladatot de csak hogy milyen logika alapján működik a dolog de megírni nem szoktuk. az osztályon belül 2 csoport van (infósok-nem infósok) és volt rá példa hogy valaki átment egyikből a másikba, pontosabban cseréltek. a kérdésem az lenne hogy ha lemegyek az igazgatóságra mit próbáljak meg elérni, mit lehetne elérni az ügyben? hogy átmehessek a másik csoportba, hogy töröljék a jelentkezést vagy mit? mit tudok tenni? válaszokat előre köszönöm

2015. márc. 3. 15:19
 1/7 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Ha nem mész át az osztályozó vizsgán, akkor nem fogsz érettségizni. Amúgy hogy gondoltad, ki fogja neked megtanítani az anyagot?
2015. márc. 3. 15:31
 2/7 anonim ***** válasza:
De tényleg, hogyan akarsz előrehozottat tenni, ha ilyen feladatokat nem tudsz megoldani? Akkor minek neked?
2015. márc. 3. 15:38
 3/7 A kérdező kommentje:
nem gonoltam hogy ilyen nehéz lesz, elhamarkodott döntés volt, mondta a tanárnő hogy néha segít, de akkor is megmutatott egy készfeladatot... értem? hát... jó menjünk tovább... amúgy nem kell az infó érettségi ha a közgazdasági vonalon megyek tovább de nem tudom hogy melyik iskolában mik a követelmények.
2015. márc. 3. 16:01
 4/7 A kérdező kommentje:
ja de várj 2., érettsègi feladatot a kisujjamból kirázom azzal nincs gond, de osztályozót kell tennem a jövő év anyagából ami programozás és az nem megy. a kettőt össze szokták keverni
2015. márc. 3. 16:03
 5/7 Andizsuzsi ***** válasza:
Azt, hogy hol mik a követelmények, roppant könnyen meg tudod nézni, felmész a felvire és rákeresel. Info érettségi még info szakra sem kötelező, csak ezért ne erőltesd, de nézz utána, esetleg érettségizz jövőre.
2015. márc. 3. 16:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Érettségi jelentkezést törölni nem lehet, de ha megbuksz az osztályozón, akkor automatikusan nem mehetsz érettségizni.

Azt az igazgatóságon tudják megmondani, hogy mit érhetsz el náluk, mi nem nyilatkozhatunk helyettük.

2015. márc. 3. 18:06
 7/7 A kérdező kommentje:
hát abban reménykedek hogy azt mondják hogy átmehetek a másik csoportba hogy ne kelljen osztályozót tennem, mert nekik nincs jövőre (meg idén se) infó, ezért igazságtalannak is tartom egy picit hogy onnan annyian mennek ahányan akarnak nálunk meg csak én próbálkoztam de hát nem megy a programozás :S
2015. márc. 3. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!