VPG-VERES PÁLNÉ-VPG-VERES PÁLNÉ-VPG Mit gondoltok róla? Sokan jelentkeztek oda?
Igen, sokan jelentkeznek ide, nagy a túljelentkezés :)
A szóbelin többször is megjegyezték nekem, hogy különösen sokan jelentkeznek katolikus iskolákból. Én nem járok ilyen iskolába, és emiatt a szóbeliztető tanár is jól megszívatott, kérdezett mindenről, a vallási identitásomtól kezdve. Nekem nem volt szimpatikus a suli, de ez csak az én véleményem :)
A programjai azért elég szélesvásznúak, humánosabb iskola, illetve az épülete is nagyon otthonosnaktűnt.
Nagyon vegyes véleménnyel vagyok róla...
Nem jól fejeztem ki magam:
A lényeg, amit írni akartam, hogy elég vegyesek a véleményeim róla, kicsit túl elitnek találtam, de mégis olyan otthonos illetve széleskörűek a programjai... Csak hülyén írtam le az előbb :S
Hellló! Igazából eddig a Vpg-ről csak jót hallottam, és a szóbelin is jó fejek voltak a tanárok. Az egyetlen kérdésem az, hogy lehet-e tudni, hogy jövőre ki lesz a humán ofő, s hogy tulajdonképpen gimiben van-e valami jelentősége, hogy ki az osztályfőnököd
köszi a válasz/okat! :)
Szerintem van jelentosege... Az ofo szobeliztetett teged is tutommal. Szili Edit lesz, ha ez igy mond valamit.
Azert szamit az ofo, mert ha pikkel rad, negy even keresztul szenvedhetsz :( Ezert is nem valasztanam a VPGt mert en szerintem nem tetszettem neki.... Es ram pikkelne ha oda jarnek, meg biztos nem pontozta fel a szobelim...(2-3as valaszolo vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!