Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Őszintén, szerintetek felvesznek?

Őszintén, szerintetek felvesznek?

Figyelt kérdés

2 gimnáziumba jelentkeztem.

Elsőként a miskolci Zrínyit jelöltem meg. Azon belül a haladó angol szakot. Ugye, a Zrínyi a drámájáról, rajzosokról meg a franciáról híresebb, kedveltebb. Meglepetésként ért, hogy a haladó angol tagozatra majdnem 170 jelentkező volt. Én a 70 valahanyadik vagyok. Összesen CSAK 17 embert vesznek fel. Nagyon szomorú és elkeseredett lettem amikor megnéztem az ideiglenes felvételi rangsort...:(

Központi: 55pont

Hozott pontok: 4-es 5-ös

Szóbeli a Zrínyiben: elég jól sikerült

Ennek ellenére nem, nem és NEM vettek fel...:'(

Jelentkeztem még a Diósgyőri gimibe is, amit másodikként jelöltem meg. Ott az emelt németes szakra mennék, de az a baj hogy ott nincs szóbeli felvételi. Így az elcseszett központim meg a hozott jegyekből fog kialakulni az eredmény. Ami eléggé szar lesz.

Most akkor egyik helyre sem fognak felvenni vagy mi:'(???

2015. febr. 26. 20:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Az Avasit nem jelölted?

Vagyis harmadiknak nem írtál valami sulit?

2015. febr. 26. 21:16
 2/3 anonim ***** válasza:
A Diósgyőriben még nincs ideiglenes rangsor?
2015. febr. 26. 21:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Gyerekek minél több helyre kell jelentkezni, nem csak egyet meg kettőt beírni
2015. febr. 27. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!