Mennyi esélyem van a Karinthyban szerintetek? 200-ból 147.5
Figyelt kérdés
köszi a segítséget előre is :)2015. febr. 26. 16:35
1/14 anonim válasza:
Biztosra nem mondhatnám, de azért a semminél több.
3/14 anonim válasza:
Méh holnap is van ott vizsgáztatás, vagyis
még nem lehet megmondani az ideiglenest sem
5/14 A kérdező kommentje:
02-es tagozat németes
2015. febr. 27. 17:38
6/14 anonim válasza:
Szerintem az kevés a németre. Tavaly 161 ponttal jutott be az utolsó (102. ideiglenes rangsorszámmal).
7/14 anonim válasza:
Sziasztok,
megmondanátok, hol lehet megnézni, hogy tavaly hányadik rangsorral és milyen pontszámmal kerültek még be a suliba? Köszi
8/14 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy ezt hivatalosan nem lehet sehol megnézni. Amit itt találsz a gyakorikérdéseken, azt az éppen ott tanuló diákok tudják egymás között.
9/14 anonim válasza:
Így van. Sehol nem tudod megnézni. A Karinthy nem tette közzé még a listát sem, oktatási azonosító szerint sem. Mindenki csak a saját eredményeit tudta megnézni interneten.
Itt a gyakorikerdesek.hu-n a már ott tanuló diákok - egymástól kérdezgetve az eredményeket - osztják meg a tapasztalatokat.
10/14 nusihusi válasza:
meg lehet nézni az oktatas.hu oldalon a beiskolázási statisztikáknál(alul), csak az iskola azonosítóját kell beírni és minden adatot megtalálsz, amit szeretnél az iskoláról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!