Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi érteme van a nulladik órának?

Mi érteme van a nulladik órának?

Figyelt kérdés
Munkahelyre se kell olyan korán menni.
2015. febr. 26. 13:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
De a munkahelyen később is maradnak.
2015. febr. 26. 13:17
 2/11 A kérdező kommentje:
Heti 3-4 nulladik van. Pedig annak elvileg ritkán kéne lennie és csak felkészítő vagy megbeszélés. De a mi iskolánkban irjuk rendesen a matekdogát reggel 7kor. Sokszor be sem járok vagy alszok. Jó nekem még kisebb gond, de aki bejárós annak még roszabb.
2015. febr. 26. 13:32
 3/11 anonim ***** válasza:
De igen. Munkahelyre is kell olyan korán menni.
2015. febr. 26. 14:05
 4/11 anonim ***** válasza:

Azért azt hozzátenném, hogy a tananyag olyan komoly szinten bővült és olyan gyors lett a tempó, hogy a korábbi generációnak a későbbi generációhoz képest jóval könnyebb dolga volt. Nem tartom túl jó ötletnek ezt a nulladik órázást meg benttartani a gyereket 4-ig a suliba aztán még tanuljon 3 órát, teljesen leszívja az agyát és csak azt éri el vele, hogy megutálja a sulit mégjobban.

Támogatnám az amerikai oktatást, ahol valamilyen szinten átlagos tudást adnak középiskolában, de cserébe a felsőoktatásuk kőkemény, így mindenki azt a képzést tanulja, ami főleg érdekli. Például ha én szeretek programozni, akkor had legyen már jogom ahhoz hogy nem érdekel a történelem vagy a kémia, mert nem fogok velük foglalkozni. Minimális szinten oké, de olyan szinten ahogy a magyar oktatási rendszer leadja.. kicsit túlzás.

2015. febr. 26. 15:07
 5/11 anonim ***** válasza:
Semmi..Túlzásba viszik,nagyon is. Benn ülök 9 órát a suliban,hazaérek 4re,hulla fáradtan,fájós fejjel,ki a francnak van kedve ezek után tanulni?? Persze ráveszem magam,de kínkeserves az egész...
2015. febr. 26. 16:24
 6/11 A kérdező kommentje:
Ha nem megyek be akkor meg jön a halom igazolatlan...
2015. márc. 1. 00:57
 7/11 A kérdező kommentje:
Némelyik tanár még a dolgozatot se képes kijavítani, ha mégis sikerül neki 3 hét múlva kérdés nélkül beírja, pedig elvileg ilyen későn csak akkor írhatja be, ha te akarod, de persze szarnak rá.
2015. márc. 1. 00:59
 8/11 anonim ***** válasza:
És neked az miért lenne jobb, ha megkérdezne, nemet mondanál és íratna egy még nehezebb dolgozatot? Ezeket a dolgokat el kell tudni fogadni. Ez van. Felsőoktatásban hatványozottabban vannak jelen az ilyen dolgok.
2015. márc. 1. 01:09
 9/11 anonim ***** válasza:
A felsőoktatás viszont mindenkinek a saját döntése, és jobb esetben tisztában van a kötelezettségekkel amikor odamegy. Az általános és középiskolai tananyagokkal és 0. meg 8-9. órákkal kezdenek egy kicsit átesni a ló túloldalára, a minden napi testnevelésről (1. órában van tesid? akkor ülj büdösen a teremben, izzadtan, fáradtan még 6-7 órát) nem is beszélve.
2015. márc. 3. 17:23
 10/11 anonim ***** válasza:

Igen, a felsőoktatás saját döntés, de ha olyan melót akarsz, ahova nem a nulladik óra időpontjába kell bemenni (és utána sírni emiatt), akkor átgondolandó ez a lehetőség.

Sosem értettem, hogy minek vannak kiakadva a tesi miatt. Én tesitagozatos általános iskolába jártam, tudom milyen. És ott nem csak fociztunk, meg bámultuk egymást, hanem keményem meghajtottak minket a tornacsarnokba vagy kint a tűzőnapon. És érdekes mód baromi élveztük (és nem azért mert Spártában nevelkedtünk, hanem hogy mozoghattunk).

2015. márc. 3. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!