Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit tegyek ha egyáltalán nem...

Mit tegyek ha egyáltalán nem érdekel engem az iskola? Többi lent.

Figyelt kérdés

11.-es vagyok. Tanulok különórák keretében angolt és németet, mert az iskolai semmi. Mellette van japán nyelvvizsgám. Ez a terület még érdekel is, sikereim vannak benne.

DE van bioszom és fizikám amire magasról tojok, mert ki nem sz@rj@ le a hangtant, prokariótákat stb. Nem fogom használni ezeket az életemben.

Amit 9.-10.-ben tanultam, mindent elfelejtettem.

Felesleges.

Matek: Tudok kivonni, öszeadni, osztani, szorozni. Nem fogok pl koszinusz 48 almát kérni boltban.

Irodalom: honnan tudja a tanár, hogy a költő hogy gondolta a verset? Ha saját gondolataim szerint elemzem dogában akkor egyes. Nem tartalmat írok le.

Töri: hazugság az egész. Minden nép úgy meséli el, hogy az ország javát szolgálja.

Tesi: ugyis mindenki ül és telefonozik.

2015. febr. 24. 23:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Lenne egy tippem,hova jársz XD

Én is így voltam vele,de ezt fogd fel úgy,hogy kötelező. Az más kérdés,hogy semmi értelme,amit a középiskolák nagy részében

2015. febr. 25. 00:39
 2/3 anonim ***** válasza:
*tanítanak.Bocsi,véletlenül előbb küldtem el D
2015. febr. 25. 00:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Menj el nyelvszakra, ezzel a három nyelvel még lehet is belőled valami.

Amúgy matekot meg a többi reált nem azért kell vagy érdemes tanulni mert bármi hasznát is vennéd a hétköznapi életben, ahhoz elég az általános iskola alsó osztály kb, hanem azért mert ha továbbtanulásban gondolkodsz akkor elvétve akad olyan szak, amihez nem kell reál, de versenyképes.

Szóval egyáltalán nem felesleges, erre én középsuli után jöttem rá.

A költős résszel viszont egyet értek, azt sosem fogom megérteni én sem :D

2015. febr. 25. 02:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!