Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek még van esélyem a...

Szerintetek még van esélyem a Karinthy emelt angolra?

Figyelt kérdés
78 pontos lett az írásbelim, és a szóbeli matekot szintén nagyon elrontottam :/ (a magyar viszont jó lett). Nem tudjátok mennyi volt tavaly rá a ponthatár?

2015. febr. 24. 20:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Az emelt angolra (4 éves) nem tudom a tavalyi minimum bejutási pontot, de a német kéttanon tudom. Ott 161 pont volt. Az biztos, hogy az emelt angolon ennél kevesebb volt. Úgyhogy szerintem oda még van esélyed! Drukkolok!
2015. febr. 25. 08:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Majd írd meg, hanyadik vagy az ideiglenesben
2015. febr. 25. 12:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem 145 pontom lett. Remélem bekerülök a Karinthy emelt angolra, mert másodiknak az Apáczait jelöltem meg, harmadiknak az V. Ker-i Eötvöst. Ez utóbbi kettőbe azt mondták tuti, hogy nem kerülök be. Marad a Karinthy, de lehet felveszem plusz tagozatnak a kéttannyelvű angolt meg a németet. Azt írják a Karinthy honlapján, hogy még a 250.helyről is bekerülhetek. Sajna a matekot nagyon elrontottam, de a magyar elég jó lett. Csak a fogalmazásban elfelejtettem befejezést írni,ezért lepontoztak. A szóbeli is nehéz volt egy kicsit. A János Vitézt húztam, de én hülye összekevertem a Toldival és azt kezdtem el mondani:):).Hát szóval ciki volt, amikor a tanárok hümmögtek. Na de mindegy! Elegem van már a sok szóbeliből, vagyis csak itt a Karinthyban voltam, mert az Apáczaiba meg az Eötvösbe nem hívtak be. Szerintem elég illetlen tőlük. Na de a Karinthy az jó fej volt. És ha felvesznek boldog leszek. :)
2018. márc. 15. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!