Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » SOS Elrontottam a felvételiző...

SOS Elrontottam a felvételiző jelentkezési lapot. Lehet kapni a Postánál felvételiző jelentkezési lapot?

Figyelt kérdés
2010. febr. 12. 23:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Postán nem lehet. Csak abban a kék könyvben ill. az OM-nél lehet, ami asszem a Kálvin térnél van valahol, a hallgatói nem tudom mi. Mit rontottál el?
2010. febr. 12. 23:58
 2/12 anonim ***** válasza:

[link]

"A február 15-i jelentkezési határidőre való tekintettel Ügyfélszolgálatunk szombaton, 2010. február 13-án is nyitva tart, reggel 8 órától délután 16:30-ig. Munkatársaink személyesen és telefonon is fogadják a felvételizők kérdéseit.

Ezenkívül 2010. február 15-én, hétfőn is hosszabbított nyitva tartással működik majd az Ügyfélszolgálat: személyesen este 8 óráig, telefonon pedig egészen este 10 óráig kereshetik munkatársainkat."

cím:

Budapest, VIII. Reviczky utca 6.

2010. febr. 13. 00:02
 3/12 A kérdező kommentje:
sorrendet:( de később nem akarok ezzel bajlódni:((( én úgy tudtam hogy ott lehet nekem azt mondták :(( na mind1 azért köszi akkor holnap elmegyek és megveszem megint
2010. febr. 13. 00:02
 4/12 anonim ***** válasza:
sorrendet később is lehet változtatni
2010. febr. 13. 00:12
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
A sorrend módosítására a regisztrációs levelek kiküldése után van lehetőség,ha jol tudom július 8-ig. Örülj,hogy csak ennyit rontottál el :D
2010. febr. 13. 00:12
 6/12 anonim ***** válasza:
Előző vagyok! Amúgy nem adhatsz már be még egy lapot! 1 jelentkező csak 1 lapot adhat be úgy,hogy ugyanazok az adatok szerepelnek. Csak akkor adhatsz be másikat,ha nem volt elég hely a jelentkezésednek,és másik lapon folytattad, Én így tudom...
2010. febr. 13. 00:13
 7/12 A kérdező kommentje:
az a baj hogy nem akarok ezekkel bajlódni,inkább megveszem megint és mindent elintézzek holnap,olyan figyelmetlen tudok lenni:(
2010. febr. 13. 00:16
 8/12 A kérdező kommentje:
még nem küldtem be a jelentkezési lapot holnap akarom/akartam
2010. febr. 13. 00:16
 9/12 anonim ***** válasza:

ha valóban csak sorrendet módosítanál, várj amíg küldik a reg.levelet..belépsz felvire a kódoddal(felv.lapod sorszáma)

és 2 perc alatt módosíthatsz.

2010. febr. 13. 07:50
 10/12 anonim ***** válasza:

00:13

amúgy sztem még nem adott be egy lapot se.csak a meglevőt rosszul töltötte ki.

amúgy ezekben az irodákban ingyen kapsz lapot:

[link]

2010. febr. 13. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!