Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A III. kerületi Óbudai gimnázi...

A III. kerületi Óbudai gimnáziumba (Szentlélek téri) titeket hány ponttal vettek fel?

Figyelt kérdés
Én is most oda készülök és egyelőre úgy néz ki csak az maradt...

2015. febr. 19. 16:49
 1/8 anonim válasza:
Én kilencedikes vagyok és 68 pontot írtam.
2015. febr. 24. 21:34
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi, de szerintetek mi a legkisebb pont amikor már felvehetnek?
2015. febr. 25. 13:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Nézd meg a honlapot, fölrakták :)
2015. márc. 9. 18:50
 4/8 anonim válasza:
Attól függ melyik szak. Én 76 pontos központit írtam, de úgy látszik kevés oda...:(
2015. márc. 10. 18:53
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen tudom már néztem köszi a válaszokat de 100 ember nem fog visszalépni ugyhogy ja....
2015. márc. 11. 14:28
 6/8 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, 100 ember simán kiesik előled! Íme, a tavalyi adatok: [link]

(Nyisd le a "középfokú beiskolázási adatok" fület, és tagozatonként kiírja, amit keresel)

Például tavaly emelt angolra a 256. volt a legalacsonyabb rangsorszámmal és legkevesebb ponttal felvett tanuló.

Egy kis off az előző válaszolónak: 76 ponttal akár sokkal jobb sulikba is mehetnél, mint az Óbudai.

Kérdező, nem tudom, hány pontod van, de szerintem nem kell aggódni. Csak az én általános iskolás osztályomból négyen jelöltük meg a sulit mentőnek, ha matek-fizika-angolra jelentkeztél én ki fogok esni előled, mert nekem ötödik az Óbudai. :)

2015. márc. 11. 15:22
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linket és a bíztatást, majd megírom mi lett belőle...egyépként 132. vagyok és 56 pont..
2015. márc. 13. 21:08
 8/8 anonim válasza:

naa? felvettek? :)

ha igen melyik tagozatra?

2015. ápr. 26. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!