Szerintetek mennyi lesz idén SE-FOK-ra a ponthatár? Mire számítotok? A tavalyihoz képest csökkenni vagy nőni fog inkább?
Figyelt kérdés
2011:433 pont
2012: 430pont
Két emelt kötelezően:
2013: 422 pont
2014: 424 pont
Szerintetek 2015-re milyen ponthatárt húznak?
424-nél többet vagy kevesebbet? Mennyivel?
2015. febr. 17. 15:04
1/9 anonim válasza:
Olyan ponthatárt fognak húzni, amilyen eredményt elérnek az ide jelentkezők...
2/9 A kérdező kommentje:
Bölcs vagy és intelligens
2015. febr. 17. 15:13
3/9 Andizsuzsi válasza:
Kedves kérdező! Az első válasz volt az egyetlen korrekt dolog, amit erre a kérdésre mondani lehet. Persze válaszolhatom, hogy szerintem 450, bárki tippelhet bármit...
4/9 A kérdező kommentje:
Én véleményekre vagyok kíváncsi, és reális tippekre.
2015. febr. 17. 15:47
5/9 Andizsuzsi válasza:
Hát pont ez az, hogy nincsenek reális tippek. Senki sem tudja, hogy hányan jelentkeztetek oda, hányadik helyen, akik nem első helyen, azokat felveszik-e az első helyre, hány pontot visztek, stb. Márpedig a ponthatárt ez alapján fogják meghúzni.
6/9 anonim válasza:
gratulálok. Ha felvesznek, neadjisten el is végzed valahogy a szakt (bár ennyi ésszel...), azért a betegekkel kicsit korrektebb stílusban társalogj.
7/9 anonim válasza:
Tavasszal fenn lesz a felvin hogy hányan jelentkeztek,ebből hányan első helyen,abból már valamennyire le tudod szűrni,de sajnos előre megjósolni lehetetlenség.Egyáltalán hogy milyen nehezek lesznek az érettségik,kinek hogy sikerül....Lemehet 390-re meg felmehet 450-re,soha nem lehet tudni,sajnos .:S Én ÁOK-ra készülök,én se bánnám ha lehetne sejteni elhiheted..:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!