Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Közvéleménykutatás! Ki milyen...

Közvéleménykutatás! Ki milyen szako (ka) t jelölt meg egyetemen/főiskolán?

Figyelt kérdés

2015. febr. 16. 00:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
ELTE ájk
2015. febr. 17. 00:15
 12/17 A kérdező kommentje:

Tisztában vagyok vele, hogy ebből nem derül ki, mert mind a 100 ezer (vagy akárhány) személy nem fog válaszolni, de attól még érdeklődni lehet, nem? :)

2015. febr. 17. 01:53
 13/17 anonim ***** válasza:
Lehetni lehet, csak nincs értelme :)
2015. febr. 17. 04:17
 14/17 A kérdező kommentje:

Igazából arra vagyok nagyon kíváncsi, hogy az ELTE orosz szakát hányan jelölték meg (főleg elsőként). Mert nézegettem az elmúlt 7 év adataid, és átlagban 76 jelentkező van rá első helyen, amiből olyan 50-et vesznek fel. Na most '13-ban 62 volt, előtte években meg 68, de tavaly megugrott 96-ra a jelentkezők száma. Ezért kicsit félek, hogy a 420-430-as pontszámommal bejutok-e. Csak abban bízom, hogy idén megint kevesebben lesznek, mert esetleg ez a mostani politikai (mármint ez a nagy orosz barátkozás meg egyéb orosz ügyek) helyzet sokak kedvét elveszi tőle. Bár lehet, hogy pont fordítva lesz, és akkor semmi esélyem oda bejutni.

Ha jól emlékszem, tavasszal már ki szokott jönni egy statisztika erről. Én azt már most megnézném, hogy tudjam, van-e értelme reménykedni. Mert emiatt hagytam pár hete ott a másik helyem, és ha nem vesznek fel, akkor biztos nagyon ki leszek akadva magamra, hogy így sokra vittem és talán jobban jártam volna, ha maradok ott.

2015. febr. 17. 05:01
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
elte btk-t jelöltem, aztán pázmányt
2015. febr. 17. 11:45
 16/17 anonim ***** válasza:
Pázmány BTK,Pannon BTK,Pécs IGYK és FEEK
2015. febr. 27. 20:05
 17/17 anonim válasza:
NYME BTK óvodapedagógus szak
2015. márc. 15. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!