Szeretnék gimnáziumot váltani, megtehetem ezt egyedül?
Figyelt kérdés
Évet halasztok a sulimban(12. osztály),de jövőre már máshova szeretnék járni.Elintézhetem az egész procedúrát magam,ha elmúltam 18? Mikor kéne "tudatni" a kiválasztott iskolával?Arra gondoltam,április végén,mert a május-június az érettségi körül forog. És hogy megy ez egyátalán?2010. febr. 11. 15:07
1/3 anonim válasza:
Ha nagykorú vagy, akkor nemhogy intézheted, hanem csak te vagy jogosult intézni. Akármikor érdeklődhetsz, az igaz, hogy nem a május-június a legalkalmasabb.
2/3 anonim válasza:
Persze, elintézheted magad, én is így csináltam. Elmész a kiválasztott iskolába, amelyikbe szeretnél menni. Érdeklődsz, hogy van-e hely, valamilyen felmérő, vagy mennyi az esélye, hogy oda mehetsz tanulni. És ha az már biztos, akkor csak ki kell íratkoznod a sulidból,ez kb. egy fél órás menet. Én is végigcsináltam, és nem bántam meg.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a két válaszolónak,jó tudni,hogy nem kell beráncigálni Anyut is a suliba!
2010. febr. 12. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!