Megéri-e tovább tanulni mint Grafikus?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 17/F
Jövőre fogok érettségizni és mostanság eléggé sokat gondolkodom azon, hogy hogyan tovább.
Nézegettem már jó pár munkát és eddig ezek közül a grafikus tetszett meg. (Nyitott vagyok a tanácsaitokra ugyanis még érdekel a Marketing + Logisztika.)
Szóval első kérdésem megéri-e tovább tanulni érettségi után, mint grafikus? Tehát úgy értvén, hogy ez lenne a főállású munkám egy cégnél pl. (Olvastam a www.fizetesek.hu -n, hogy a Grafikus bruttó fizetése 200e körül van.)
Vagy esetleg tudnátok ehhez hasonló munkát ajánlani, lehet az bármi amihez követelmény a középfokú érettségi + még Angol középfokú nyelvvizsgám is van már.)
+ Milyen Magyar iskolák vannak ahol, grafikusként lehet tanulni?
Válaszotokat előre is köszönöm!
2015. febr. 12. 14:18
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!