BGF gazdaságinformatikus vélemények, tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Jöhet bármi, ami az iskolával vagy a szakkal kapcsolatos.2015. febr. 11. 15:36
1/1 anonim válasza:
Szak: van benne minden, egy kis marketing, egy kis menedzsment, egy kis programozás, egy kis számvitel... de igazából semmit sem tanulsz olyan 'mélyen'.
Iskola: nekem személy szerint nem tetszett a BGF, vannak színvonalasabb intézmények.
Ha mindenképp gazdaságinformatikát akarsz tanulni, akkor a Corvinusra menj, igaz oda több pont kell. (BGF kb 300, Corvinus meg majdnem 400)
De szerintem az lenne a legjobb, ha eldöntenéd, hogy inkább gazdasági vagy inkább informatikai irányban tanulnál.
Ha informatika, akkor a BME mérnökinfót, OE mérnökinfót és az ELTE proginfót tudom ajánlani.
Gazdasági irányban ELTE alkalmazott közgazdaságtan, BME/Corvinus gazdálkodási és menedzsment, nemzetközi gazdálkodás, pénzügy-számvitel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!