Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Jó ez az átlag: 4.33? Többi lent.

Jó ez az átlag: 4.33? Többi lent.

Figyelt kérdés
Most vagyok 7.-es most mentem át 6 osztályos gimnáziumba.Félévkor 1db hármas lett 5db ötös többi pedig négyes lett(4).Ezeknek az átlaga 4.33 lett.3. osztálytól nem vagyok kitűnő tanuló csak jó.Sok szidást kapok mostanában,mert most felhúztam magam, de ereszkedek le a 3-okhoz.Szerintetek milyennek kéne tanulónak kéne lennem?

2015. febr. 10. 21:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehetne jobb, de nem rossz. de amúgy a kamu és tölteléktárgyakat (tesi, technika, rajz stb..) ne számíts bele, csak a fontos tárgyakat átlagold.
2015. febr. 10. 21:46
 2/2 anonim válasza:

Azokat a tárgyakat tanuld jobban,amelyek érettségi tárgyak,illetve amiből tovább szeretnél tanulni

A többi nem érdekes

2015. febr. 11. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!