Elsős ÁOK-s melyik budapesti kórházban tanulhat a legtöbbet ápolástan gyakorlaton?
SZTE-s vagyok, de Budapesten szeretném végezni az ápolástan gyakorlatomat. Arra lennék kíváncsi, melyik kórházakban kedvesek a nővérek/orvosok, hol tanítanak meg hasznos dolgokra, vonnak be a munkájukba. Valakinek tapasztalata? :)
Lokáció miatt a Budai Irgalmasrendi Kórház az A tervem - ez jó, vagy inkább válasszak mást?
Mi lett végül?
Nekem most aktuális a kérdés, ha van pár perced, írd meg légyszi, hogy miket tapasztaltál! :)
És sok sikert a vizsgaidőszakhoz!! :)
Bocsi, nem követtem a kérdést, miután már nem volt aktuális.
Ha bárkit is érdekel ennyi év után, az Irgalmasrendi Kórház sebészetén voltam és pozitív élmény volt, a nővérek is kedvesek voltak és sok műtétre is bemehettem, akár asszisztálni is.
Azóta már sok helyen jártam, pl. a GOKI postop intenzíven nagyon kedvesek a nővérek, de a Honvéd SBO is nagyon jó hely, és rendkívül izgalmas is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!