Mi történik ha lekésem a felvételi elküldését az egyetemre 2015/2016-os tanévre szólóan?
na jó, ere most azt mondanám, borzasztóan nem vagy érett a felsőoktatásra, fájdalmasan tájékozatlan vagy.
És ha tudod a határidőt, mi a fenéért késnéd le?
Még van egy csomó időd a jelentkezésre -
Ha most nem jelentkezelk, már csak majd jövőre tudsz megint jelentkezni - Ez van
Most vagy végzős?
Van már érettségid?
1. válaszoló: Tudom, hogy kissé tájékozatlan vagyok, épp ezért tettem fel a kérdést, hogy majd mások válaszolnak, akik értenek hozzá. Ennek az oldalnak ez a lényege, nem értem miért kell ezért leszólni. Gondolom te sem úgy születtél, hogy rögtön tudtál róla mindent.
másodiknak: Még 1 hetem van pontosan a jelentkezésre. Egyáltalán nem áll szándékomban lekésni, csak aggódó típus vagyok, és kíváncsi vagyok, mi lenne, ha nem sikerülne időben elküldeni.
harmadiknak: Igen, most vagyok végzős, májusban fogok érettségizni.
Tehát akkor, ha lekésem, akkor csak jövő ilyenkor tudok újra jelentkezni. Addig "szabad" vagyok, mert most fogom kijárni ugye a középiskolát.
Legfeljebb elfelejteni lehet a határidőt
Írd fel magadnak valahova, hogy el ne felejtsd
(meg a pénzt is be kell fizetni addig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!