Nemzeti Közszolgálati Egyetemen minden szakhoz kell alkalmassági (tesis) vizsga?
Figyelt kérdés
Sajnos elég rossz a gerincem, ami miatt ezeket nem valószínű hogy meg tudom csinálni, de szeretnék később ilyen körökben dolgozni. Egyébként tudom hogy létezik a felvi.hu, de ahol nincs a kis rublikába megjelölve az alkalmassági a honlapon ott is említik, szóval nem tudom hogy működik ez2015. febr. 6. 16:12
2/9 A kérdező kommentje:
RTK bűnügyi hírszerző. nyomozó szeretnék lenni, de gondolom hivatalos orvosi felmentést sem nem fogadnak el testnevelés alól :/
2015. febr. 6. 17:19
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
5/9 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm :/
2015. febr. 6. 19:40
6/9 anonim válasza:
hírszerzőre civilként nem jelentkezhetsz! bűnügyre pedig alkalmassági kell
7/9 A kérdező kommentje:
Értem :/
2015. febr. 6. 21:01
8/9 anonim válasza:
szerintem az alkalmasságit meg tudod csinálni gyengébb gerinccel is, mármint ha nincs komoly bajpd, helyből távol, ingafutás, 2000m, felülés, függés tartozik ide.
9/9 A kérdező kommentje:
Igen de sajnos komoly baja van, igy meg ha be is jutnek, az ottani tesiket nem birnam
2015. febr. 19. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!