Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » 130 hiányzásnál napról vagy...

130 hiányzásnál napról vagy óráról van szó? Nem tudom hogy most 130 napról vagy óráról van szó amikor már túl sok hiányzás gyűlik össze és évet kell ismételni, mert hogy úgy nem léphetsz a következő évfolyamba, ez hogy van akkor?

Figyelt kérdés
Madách Imrés Gimnazista vagyok itt Salgótarjánban, de nagyon sokat vagyok betegek, nem lógok de nem tudok iskolába menni tüdőgyulladással vagy hogy most röntgenre kell mennem, meg hasonlók. Már 101 igazolt hiányzásom van amúgy is. Nem szeretnék évet ismételni ezen okok miatt.
2015. febr. 5. 09:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Ha jól tudom, akkor 250 (igazolt) óra után küldhetnek osztályozó vizsgára, persze ez nem jelent biztos évismétlést. :) Ne aggódj! A lényeg, hogy mindig pótold azt az anyagot, amiről hiányzás miatt lemaradtál. :)
2015. febr. 5. 09:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Órában adják meg.
2015. febr. 5. 10:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm .
2015. febr. 5. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!