Mi volt a lergbizarabb általános iskolás élményetek?
-osztalytars a farsangi bulibol ki lett dobva, majd az elsore visszamaszott az eresz csatornan es a tanar laba ele esett be az ablakbol.
-a kemia szertarbol lopott sosavval ontoztuk a terem novenyeit.
-egy 6mm-es pisztollyal lovoldoztunk az osztalykirandulason ures sorosuvegekre egy pecsi kozparkban.
értem, nálam ilyenek voltak:
- Egy osztálytársunk rendszeresen székletvisszatartási nehézségekkel küzdött. Egyik órán mikor odanéztem, láttam, amit benyúl a nadrágjába, kivesz valamit és becsomagolja a tízórai szalvétájába. Szünetben aztán megnéztük egy másik osztálytársammal, hogy mit is tett be a padba: hát gondolom sejtitek, kaka volt a szalvétában.
- Másik élményem az volt, hogy sosem járt senki a napköziben a WC-be nagydolgát végezni, csakis kisdolog volt a szokás. Egyszer azonban nagyon rámérett a szükség és elmentem a WC-re. Ahogy ott üldögélek egyszercsak egy cigány csak rámnyitotta az ajtót. Kértem ne zavarjon, de erre elkezdte csapkodni az ajtót, jó hangosan becsapta, újra és újra, majd elszaladt. Mire visszaértem a napközis terembe a tanár felelősségre volt, hogy miért csapkodtam a WC-ben az ajtót. Mire mondtam, hogy XY kulagép volt az. aki az ajtót hangosan csapkodta. Erre a tanár megszégyenített, hazugnak nevezett, hiszen az XY már akkor beárult, mielőtt még visszaértem volna a tanterembe. Hát ez volt az én WC-s történetem.
- A harmadik még az volt, amikor osztálykiránduláson az egyik osztálytársunk bekakilt. Eleinte csak az iszonyú bűzt éreztük. Mikor aztán megérkeztünk a Bazilikába, már a kísérő tanárnőnek is feltűnt az iszonyú bűz, ezért mindenkinek megvizsgálta a nadrágját, így hamar kiderült, hogy ki a tettes. Elküldte szegény gyereket egy WC-be, hogy mossa ki a nadrágját és az alsóneműt. Egy osztálytársammal kísértük el szegény megszégyenült kulagép osztálytársunkat. Valamilyen csillagvizsgáló is volt a közelben, ahol állítólag voltak WC-k is, és ahogy mentünk fölfelé a csigalépcsőn, egyre több kaka-darabka tűnt elő a lépcsőfokokon. A lefelé igyekvő kirándulók az ajándék prospektusokkal és füzettel legyezgették az arcukra friss levegőt, olyan büdös volt a szűk folyosón. Végre rábukkantunk a WC-re, azonban víz nem folyt a csapból, mert el volt romolva. Ezért aztán a gyerkőc a WC kagylóban kezdte el kimosni az alsóneműjét. Osztálytársam nagyon segítőkész akart lenni, ezért látva hogy a kevése víz a kagylóban már eléggé barnásra színeződött, meghúzta a kart. Mire aztán szegény osztálytársunk elkerekedő szemekkel kapott az alsóneműje után, annak híre hamva sem maradt, szépen eltűnt a nagyvárosi csatornák útvesztőjében.
Nálunk egyszer szünetben bezártak egy gyereket a földrajzszertárba, és amikor a tanár kérdezte, hogy hol van, a többi azt mondta, hogy hazament. De óra végén kiderült a disznóság, amikor a hetes levitte a térképet, és vele ment a tanár is. Ez az egyik párhuzamos osztályban történt, nem a miénkben, csak hát az ilyesmi elég gyorsan terjed.
Osztályfőnökit kapott mind a négy, a két hetes, mert ők voltak megbízva a szertárkulccsal, még egy gyerek meg az, akit bezártak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!