Szerintetek mi lenne a jobb?
Figyelt kérdés
Hetedikes vagyok és hát ugye már nyolcadikban az első félévben le kell adni, hogy melyik iskolába szeretnék menni. És hát oké én azt már eldöntöttem, csak azt nem tudom h koleszos legyek-e, mert hát állítólag a kolesz az jó meg minden de hat mondjuk innentől odáig 1 óra mire odaérünk. Szóval azt nem tudom, hogy az legyek.2015. febr. 4. 17:22
1/2 anonim válasza:
Mindenképp megéri koleszban lenni, ha picit szigorúbb akkor meg pláne, délutáni szilenciumok (tanulószoba) segítik nagyban a tanulást meg rá is vagy kényszerítve. És sok plusszal jár, ha koleszban vagy.
2/2 anonim válasza:
Mindenképp kollégium. Hidd el a koleszos évek a legszebbek ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!