Mit gondoltok,29 évesen már késő tanárképzőbe jelentkezni?
Soha nem késő azt csinálni, amit szeretnél! Ezt már az elején leszögezném...
Másrészt... Gondolkozz gyerekfejjel... Komolyan vennél egy húszonéves egyetemről szabadult komolytalannak tűnő lázadó hippi kölyköt, vagy egy agyonsminkelt fiatal kiscsajt? :) Talán még előnyösebb is a diákok szempontjából...
Viszont!!! A tanárok diplomák és a pályán töltött évek alapján kapnak fizetést (alapból marha keveset... Egy ismerősöm 84-et keresett magyartanárként, középsuliban)... A tanári szakma alapjáraton nem kifizetődő, viszont valakinek megéri, mert azt csinálja, amire vágyik... Mérlegelés kérdése.
Szerintem semmiképpen nem késő. ;)
szerintem ez az ő dolga :)
egyébként tanulni sosem késő. Ha valaki 50 éves lenne és azt mondaná nekem, adjak tanácsot, tanuljon-e tovább, én támogatnám!
Amivel nem értek egyet, az az, hogy tanárképző suliba akar jelentkezni. Ma tanárnak lenni nem leányálom. Úgy veszem észre sokan lenézik őket, butának tartják őket, meg itt vannak a tanárverések is. A gyakorlatról annyit, hogy senki sem úgy kezd sulit, hogy van gyakorlata(na jó, lehet ilyen is,de többségében nem).
Ha ezt akarja, szerintem támogatni kell.
Nem késő.
Ismerek valakit, aki 39 évesen lett tanár.
Viszont ha lehet, inkább levelezőn tanulj, ne nappalin, mert ott esetleg kinézhetnek az életkorod miatt. (Az én későn végző tanár ismerősöm - aki nappalis volt - pontosan így járt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!