Ha kiiratkozok egyetemről (Debreceni Egyetem), kapnak-e a szülők értesítést róla?
Első vagyok!
Értem, mondjuk szép dolog, hogy akkor dolgozni mennél:)
Amúgy nekem sem jött be a szak amit először választottam, és egyszerűen nem jártam be, nem iratkoztam ki, és 2.szemesztertől átjelentkeztem máshová. Mondjuk sajna és költs.térítésesen voltam és buktam az összeget, de hát mit tegyek ha nem tetszik. Te államin vagy legalább? Amúgy milyen szak? És milyenre jelentkeznél újra?:)
ÉN egyébként az átjelentkezés után sem kaptam semmilyen papírt az előző egyetemtől:/ Aztán lehet, hogy neked küldenének, tényleg jó, ha megadsz egy másik címet, de szerintem elég a tanulmányi osztályon szólni emiatt, nem kell a dékánnak.
Inkább az lehet a gond, hogy ha újra jelentkezel, akkor viszont küldenek jópár papírt, hogy felvettek, nem vettek stb. Ezt se felejtsd el:) Mondjuk oda is tudsz megadni más levelezési címet.
Szóval csak azt akarom mondani, hogy megértelek! Tényleg nem szép dolog, hogy nem mondod el a szülőknek rögtön, de hát ha egyszer nem értenék meg.. Én is ezt tenném:)
Most remélem nem pontoznak le, hogy "rossz" tanácsot adok, mert fő az őszinteség.. De nem minden szülő olyan megértő:)
Na, befejezem a kis monológom:):)
P.
21.49 vagyok megint.
Szerintem csak a feladó, a címzett, és a bélyeg lehet a borítékon, azt nem írják rá mi van benne, mert másnak ahoz semmi köze!
Sok sikert, ha szabad ilyet mondani:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!