Ha egy tantárgyból háromszor érettségiztem, mind a három eredményt fel kell töltenem felvire?
Figyelt kérdés
2015. febr. 2. 21:14
1/5 anonim válasza:
Elég a legjobbat, de ha van közép is és emelt is, akkor mindkettőt, mert nem tudhatod, mennyik eredménnyel jársz jobban.
2/5 A kérdező kommentje:
köszi :)
2015. febr. 2. 21:24
3/5 anonim válasza:
Én évekkel ezelőtt felvételiztem, de egy dologban biztos vagyok.
Nem a gyakorikérdések.hu a biztos forrás, főleg nem egy ember véleménye.
Felvi.hu
Egyébként én inkább azt gyanítom, hogy a legutolsó eredmény az érvényes. Az érettségi nem hinném, hogy úgy működik, hogy megpróbálom újra és ha nem lesz jobb mint az előző, akkor elfelejtjük.
De mondom: felvi.hu
5/5 anonim válasza:
Kedves harmadik. De igen, úgy működik, hogy azt használja az ember, amelyik a legjobb. Ha valaki háromszor teszi le, de az első sikerült neki a legjobban, akkor a többit akár el is dobhatja. Tavaly érettségiztem, az osztályfőnök ezt mondta, ő meg csak tudja. Egyébként fel lehet tölteni mindet, de csak azt fogják figyelembe venni, amivel több pontod lesz, viszont azt meg te is ki tudod számolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!