Ilyen eredménnyel felvesznek a Xantusba? Felvételi 80 pontos lett,4,6 az átlagon. Szerintetek van esélyem?
Figyelt kérdés
2015. jan. 30. 19:59
11/15 A kérdező kommentje:
Neee b*szki:oo amugy en mást is megjelöltem, pont azt amiből 3 osztályt indítanak, de meg ha azt szeretnéd akkor azt majd te is beírhatod ha jol olvastam, mert majd lesz egy módosítás...de amugy ezt jo hogy ilyenkor közlik amikor mar beadtuk a jelentkezési lapot-_-
2015. febr. 14. 18:28
12/15 anonim válasza:
igeeen :'D de azt csak akkor ha rajta leszek az ideiglenes jegyzeken.... de akkor is most olyan tagozatra jelentkeztem ami nem letezik szoval lehet el se jut a xantusig xd igazabol en kb masfel orara lakom pestol es minek menjek el addig gimnaziumba? meg feleslegesnek tartom anyaval kifizettetni 70 000 forintot egy gimiert ami allitolag nem is annyira jo :DD na erted :D de itt is gimnaziumba mennek szoval meg barmi lehet :D
13/15 A kérdező kommentje:
Jaa mondjuk ebbe van valami..:D en mindenképp oda szeretnek menni, mert oda járok külön angolra es nagyon szeretem a tanárt is, meg azokat a tanárokat akikkel találkoztam onnan, meg a suli is nagyon tetszik, es mindenki nagyon kedves ott. Meg a portást is birom, pedig a mostani sulimban borzalmas:DD szóval en mindenképp oda megyek, mást nem is jelöltem meg, csak meg azt a sulit ahova most járok mert ott van gimi is, de hat az meg...haat a jotol eleg messze van. Amugy nem gondolkoztal kollégiumban?
2015. febr. 15. 17:36
14/15 anonim válasza:
De igen :D szoval ha oda megyek akkor kolesz :D te ismersz valakit onnan ? :DD mert en senkit de meg pestrol sem nemhogy a xantusbol xd szoval eleg elveszett leszek ott xd de amugy eleg beszedes vagyok szoval ha nem leszek tulsagosan beszarva nem lesz nagy gond az ismerkedessel :D
15/15 A kérdező kommentje:
Onnan en sem ismerek senkit xdd mondjuk 2 barátnőm is oda akar menni szval akk megis lesz ott ismerős :DD
2015. febr. 16. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!