A Bp-i Madách Imre Gimiben, hogy van a pontszámítás?
Figyelt kérdés
A felveteli max 200pont +a szobeli 80(?) és a hozottak: 70... eddig vágom , de ha van egy négyesem akkor mennyit vonjak le a 70pontból??2015. jan. 28. 17:47
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi , melyik tantargyakat nezik?
2015. jan. 29. 14:16
3/9 anonim válasza:
7. évvégi, 8. félévi magyar irodalom és nyelvtan, történelem, idegen nyelv (angol vagy német),
matek, fizika vagy kémia (ami jobb jegy lett) és biológia vagy földrajz (szintén ami jobb jegy lett) jegyek
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi :) , te iden felveteliztel? Vagy a Madáchba jársz?
2015. jan. 29. 19:50
5/9 anonim válasza:
Most felveteliztem, 77 (45magyar,32matek) jelentkezem a MIG-be, negyeves halado angolra.
6/9 anonim válasza:
én is ide jelentkeztem, és szerintem 1 4-nél még abszolút van esélyed, de mennyi lett a felvételid?
7/9 A kérdező kommentje:
Sok sikert nektek! :)
82pontos lett
2015. jan. 30. 18:43
8/9 anonim válasza:
akkor ha ide szeretnél jönni, akkor meg se kérdőjelezd hogy felvesznek-e , ill. a szóbelin múlik majd még egy kevés ;)
9/9 anonim válasza:
KÖszi, kérdező :)
Az utolsónak meg igaza van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!