Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van esélyem a Berzsenyibe?

Van esélyem a Berzsenyibe?

Figyelt kérdés
Fizika tagozat. Matek:20 Magyar:35 Négyeseim vannak. (Tudom, hogy nem számít de olyan négyesek amik majdnem ötösök) Sajnos depressziós voltam az elmúlt három évben és ez meg is látszik a jegyeimen...

2015. jan. 28. 16:41
 1/6 anonim ***** válasza:
van. Szóbelire majdnem mindenkit behívnak és ha ott tudod az anyagot simán
2015. febr. 4. 11:25
 2/6 anonim ***** válasza:

őszintén? biztosan esélytelen. egy elit gimnázium talán legnehezebb szakáról beszélünk, ahová te 55/100 ponttal akarsz bejutni, úgy, hogy a hozott pontjaid sem jók.

most talán gonosznak tűnök, de szerintem jobb ha kimondom a kegyetlen igazságot, mintha én is beállnék a sorba, hogy álszenten hátba veregesselek és biztassalak, hogy meglesz az...

2015. febr. 9. 19:40
 3/6 A kérdező kommentje:
Eddig körülbelül 95 pontom lehet. Ha a szóbelin max. 5 pontot vesztek akkor sincs semmi esélyem? Mert tudom én a fizikát csak a tanárnak nem én vagyok a kedvence ezért vagyok belőle négyes. Sokszor feleltet és ha már csak 2 dolgot is félremondok az a feleletem már 4-es...
2015. febr. 17. 14:14
 4/6 anonim válasza:
talán..de ne add fel!,vagyis attól még jelöld meg a Berzsenyi D.G.fizika tagozatát..én tavaly felvételiztem , a humánra szerettem volna, nem vettek fel ,,sajnos,,. Az első helyre írtam, nem vettek fel így jött a következő..(amire amugy felvettek)..szóval nem veszítesz semmit. Sok sikert! Remélem sikerülni fog!
2015. febr. 17. 20:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy behívnak, ha jól tudom, most húztak alsó határt.
2015. febr. 21. 20:11
 6/6 anonim ***** válasza:
114 pont lett az alsó határ, az max. hozott pontok mellé 64 pontos írásbelit jelent. Sajnálom!! :(
2017. febr. 20. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!