Van esélyem bejutni a Szerb Antal Gimnáziumba?
A felvételim összesen 75 pont.
46 pontot viszek a suliból.
Szeretném ha felvennének nyelvi előkészítős osztályba.
Szerintetek van esélyem? Idén a felvételi elég nehéz volt az átlagokat tekintve!
(A barátnőm összesen 61 pontot írt és 46-ot visz.Ugyan oda jelentkezik. Van esélye?)
Hát, te szinte tuti bent vagy :)
A barátnődnek is lehet még esélye, bár kevesebb, mint neked.
Köszi a választ! :)
Remélem ő is bejut,hisz nagyon szeretné,meg jó lenne ennyi év után még mindig ugyan oda menni!
Te mennyire ismered azt az iskolát? Szerinted jó? :)
Én csak érintőlegesen ismerem, mivel egy barátom is ide akart volna jelentkezni, úgyhogy így tudtam/tudok a bekerülési esélyekről és a színvonalról nyilatkozni.
Azért írom, hogy volna, mert 49 pontot írt, és hát... Az elég gyenge ide... :(
Szerintem jó suli, nem láttam még belülről, de akiket hallottam, mind azt mondják, nagyon jó :)
szinte 100% hogy bekerülsz,tavaly 120 pont körül vették fel az első embereket
a barátnődnek nem tudom ..61 pont szerintem nem lesz elég de a remény hal meg utoljára..amúgy ha nem a legnépszerűbb tagozatot jelöli oda talán könnyebben bekerül
am én is jelentkezem a szerbbe ,de utolsó helyen 80 pontom lett 50et viszek
Köszi :)
Gratulálok a pontjaidhoz :)
Szerintem Te tuti bent leszel, a barátnődre nem mernék mérget venni, bár idén elég alacsony volt a felvételik átlagpontszáma.
A Szerbet nagyon jól ismerem, most jár oda a gyermekem. Szuper suli! :-) Jobbat nem is választhatnál!
Köszönöm! :) Örülök hogy ezt mondod!
A gyereked milyen nyelvet tanul? Én még nem tudom ha oda bejutnék olaszt vagy németet tanuljak.
Az jó :)
Örülök neki hogy jó véleményed van róla! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!