Elmenjek a sulimból, ha nincsenek barátaim és nem érzem jól magam, de oktatásilag pont nekem való? 16/f
Figyelt kérdés
10-es vagyok egy budapesti szakközépbe, ami elvileg az ország legjobb szakközepe is. Az osztályban, meg a suliban általában csak fiúk vannak és köztük sem jó a társaság. A suli tásrsaságilag 0 és erről szerintem a tanárok is tehetnek mert nincsen semmilyen program. Nem arról van szó, hogy zárkózott vagyok, hanem nem is bírom az osztálytársaimat. Viszont érettségi után maradhatok 2 évet és akkor szakmám is lesz. Szeretnék távközléssel foglalkozni a későbbiekben ezért jöttem ide, de nem tudtam, hogy ennyire nincs itt társaság és mostmár meguntam, hogy nincsenek barátaim. Meg szeretnék próbálni egy gimnáziumot, mert ott mindig jó a társaság, de nem tudom, hogy ott mennyire állnám meg a helyem ( ha egyáltalán átvesznek).2010. febr. 8. 18:40
11/13 A kérdező kommentje:
Gimnáziumokba jobb szokott lenni a társaság. Nameg annál csak jobb lehet, hogy szünetekben egyedül sétálgatok magamban a teremben.
2010. febr. 28. 22:27
12/13 anonim válasza:
Én gimibe jártam és egyedül sétálgattam, mert nem volt kivel. Figyelj, ugyanazt mondom, amit előtte is (utolsó vagyok), hogy ne a társaság miatt menj el! Nekem úgy tűnik, hogy te meghoztad már magadban ezt a döntést, mert a felsorolt érvek meg se "érintettek".Ha így gondolod valóban akkor próbálkozok:)Én sok szerencsét kívánok neked, de túl sok értelmet nem látok ebbe az álomképbe, amit merengetsz.
13/13 anonim válasza:
Ez honnan jött hogy a gimibe jobb a hangulat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!