Ha kiírattam magamat az orvossal, de én bejárok kajálni és észrevesznek, milyen büntetésre számíthatok?
miről beszélsz, előző? milyen orvosi döntésről? tudod, mit írt az orvos? ha azt írta, igazolja, hogy betegség miatt hiányzik a tanításról, de enni bemehet szegényke, akkor rendben. Egyébként meg ha nincs ilyen részletezés akkor provokálásnak veszik a tanarak és azt nem szokták szeretni.
(p.s. vannak olyanok, akiknek nem a vasárnap a szünnap, csak a miheztartás végett:D)
Köszi a normális válaszokat :)
Egyébként 8 óráim vannak, aminek a fele gyakorlat. Betegség miatt a sulit lehet szüneteltetni, de az étkezést nem, alapvető emberi szükséglet. 5 percre lakom a sulitól, nehogy már más megmondja hogy bemehetek-e. Egyébként pedig az érettségi után jöttem rá, hogy mennyire értelmetlen dolog az iskola. A tanárok azon izéltek hogy megfogok bukni, ennek ellenére 3-4-es lett az érettségim, sőt, történelemből 100%-os lett a szóbelim. Szóval nekem ne magyarázza senki sem, hogy éljek úgy mint ahogy a nagy tanároknak tetszik. Főleg hogy a tanárok 90%-a a pofátlan bunkókat nagyobb előnyben részesíti mint a jó kis állampolgárokat! Legelső: attól hogy te szolgalelkű vagy és becsicskulsz a rendszernek, nem a normális embereken kéne kitöltened a frusztrációdat. Keress egy jó pszichológust, hidd el utána könnyebb lesz!
"nehogy már más megmondja hogy bemehetek-e."
Miért nem ezzel kezdted? Mi meg felelünk: menj, nem tudjuk mi a büntetés - mivel nem ismerjük az iskoládat.
*
"Legelső: attól hogy te szolgalelkű vagy és becsicskulsz a rendszernek, nem a normális embereken kéne kitöltened a frusztrációdat. Keress egy jó pszichológust, hidd el utána könnyebb lesz!" -imigyen szólott Kérdezőnk.
Köszönöm az igen BÖLCS ÉS HASZNOS tanácsot, és az idő spórolást, ugyanis épp azt akartam most épp kérdezni/ kiírni:
Jó napot kívánok, én szolgalelkű vagyok és becsicskult- frusztrált. Könnyebb lesz-e az életem, ha keresek egy jó pszichológust?
:D :D :D :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!