Felvesznek ennyi ponttal?
Figyelt kérdés
64 pontos lett a központim és 5-ös tanuló vagyok 1-2 négyessel.Szerintetek felvesznek a Szerb Antal Gimibe vagy a Teleki Blankába?Vagy végső esetben a Leövey Klárába vagy az Álmos Vezérbe?#felvételi #Teleki Blanka Gimnázium #Álmos Vezér Gimnázium #Leövey Klára Gimnázium #Szerb Antal Gimnázium
2015. jan. 25. 14:11
11/16 anonim válasza:
Még megjelölheted a Szinyeit is -
Nem olyan rossz
13/16 Barbey12 válasza:
Szerintek 55pontos felvételivel és kitűnő bizonyítványal bekerülök a Teleki Blanka gimnáziumba?
Nincs szóbeli angol 0.-on.
14/16 Barbey12 válasza:
Szerintetek felvesznek a Teleki Blanka gimnáziumba? 55pontos felvételi és kitűnő bizonyítványal?
15/16 anonim válasza:
jaj, most megnyugodtam, nekem 78 pontom lett
16/16 anonim válasza:
a szerb antal nem biztos bár sztem igen mert tavaly 120 összpontszámmal vettél fel az első embereket
a többiről nem tudok túl sokat de a barátnőm 69 pontos központival jelentkezik az álmosba
az egyik osztálytársam meg 51 ponttal a telekibe
remélem segítettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!