Kik döntik el, hogy kit vesznek fel középsuliba? Az iskola, vagy Győrben a bizottság?
Figyelt kérdés
2015. jan. 24. 19:53
1/8 anonim válasza:
Nincs Győrben semmiféle bizottság.
VAn egy pontszámod, amit a bizonyítványod ad, van egy, amit az írásbeli (ha volt), és van egy, amit a sóbeli (ha van). Ezeket összeadják, bepötyögik a neved mellé egy gépen, és a gép kidobja egy algoritmus alapján, ki hova kerül be. Ez figyelembe vesz a pontszámot, és azt hogy hányadik helyen jelölted az iskolát.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) csak sokan mondják,hogy Győrben zajlik le ez az egész..
2015. jan. 24. 20:07
3/8 anonim válasza:
De tegyük fel, ha mit tudom én 40. gyerek vagyok a rangsorban, 30 gyereket vesznek fel, és 10 gyerek felettem másik sulit jelöl elsőnek, azt Győr látja? Vagy csak az adott suli, és akkor Győrben dönthetnek úgy, hogy mégsem vesznek fel, pedig elsőnek jelöltem a sulit, és az adott suli alapján felvesznek?
4/8 anonim válasza:
Persze, hogy látja a központ, pont hogy az adott suli nem látja.
5/8 anonim válasza:
Pontszám szt sorba rakja a gé a jelentkezőket. A legmagasabb pontszámút berakja az első helyre, amit megjelölt. A másodikat is berakja az elsőre, stb. A 128. gyerek olyan sulit jelölt elsőnek, ahol már beteltek a helyek, ezért őt a másodikra rakja. Kb így képzeljétek el.
6/8 anonim válasza:
Ez valami óriási adatbázis-kezelő táblázat? Vagy excel?
7/8 anonim válasza:
hát azt én meg nem mondom neked, hogy milyen program, de kb hasonló, mint ami a felsőoktatási jelentkezéseket is kezeli. Csont hülye vagyok az informatikához, erről is csak azért tudok, mert pedagógusként muszáj tudnom, ha kérdezik a szülők vagy diákok :)
8/8 anonim válasza:
Valóban Győrben van ez a központ. Konkrétan mi a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!