Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek így felvesznek a...

Szerintetek így felvesznek a Karinthy Frigyes Gimnáziumba?

Figyelt kérdés
5-ös az átlagom (kitűnő tanuló vagyok), az írásbelit nagyon elszúrtam 60 pont lett :( Ez az álom sulim, nagyon szeretnék ide bejutni. (Az angol kéttannyelvű részébe szeretnék menni)

2015. jan. 24. 18:25
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Igen,igaz. A mi osztályunkba szinte mindenki kituno es a legjobb felveteli 74 pont lett. A tobbieknek 40-55pontjuk lett.
2015. jan. 26. 15:17
 12/20 anonim ***** válasza:
Húha... :/ Akkor talán nem is olyan rossz az én kis 70-80 pont közötti felvételim? :D
2015. jan. 26. 15:27
 13/20 anonim ***** válasza:
Én is oda jelentkezem :)))) én is kitűnő vagyok, az írásbelim 83 pontos. De ne aggódj, gondolom láttad, hogy a Karinthys átlag idén 34-34. Egy jó szóbeli kell hozzá, a remény hal meg utoljára. Sok sikert!
2015. jan. 27. 16:07
 14/20 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de azt írjátok itt előttem, hogy most alacsonyabban lettek az eredmények, mint tavaly. Nem tudom, az országos átlag még nem jelent meg. Valaki azt írta, hogy a Karinthyban 34-34 pont volt az átlag? Tavaly 38-32 pont. Tehát ez nem azt mutatja, hogy most alacsonyabb.

Egyébként a 60 pontos írásbeli sajnos elég kevés az angol kéttanba, még ha maximumra sikerül a szóbelid, akkor is, de azért próbáld meg!

2015. jan. 27. 18:13
 15/20 anonim ***** válasza:
a magyar tanárm azt mondta h idén 68 ponttal hívnak be oda szóbelizni
2015. febr. 4. 18:10
 16/20 A kérdező kommentje:
behívtak szóbelizni :3
2015. febr. 21. 12:55
 17/20 anonim ***** válasza:

Karinthyba szinte mindenkit behívnak szóbelizni. Ez még nem jelent semmit. Azt tudom, hogy a német kéttanba 161 összponttal jutott be az utolsó tavaly. Az angol kéttanba ennél több volt a bejutási pont. Úgyhogy angol kéttanba nincs esélyed. Ne haragudj!

Egyébként a Madách szóbelire bejutási pontjait megnéztem (tavaly és idén) és az alapján idén több pont kell a bejutáshoz (valószínűleg mert idén könnyebb volt az írásbeli).

2015. febr. 21. 15:46
 18/20 anonim ***** válasza:

Remélem jelöltél több tagozatot :) Sok sikert a szóbelin!

Amúgy utolsó, egy valamit nem értek. Az országos átlag is kijött már, ami csökkent, mint a tavalyi, de a ponthatárok mégis mindenhol emelkednek... Hogy lehet? :(

2015. febr. 21. 18:20
 19/20 anonim ***** válasza:
Melyik nap mész ?
2015. febr. 21. 19:57
 20/20 A kérdező kommentje:
Tudom hogy "semmit" nem jelent hogy behivnak es hogy nem sok eselyem van de akkor is..legalabb behivtak..:) egyebkent marcius harmadikan megyek :)
2015. febr. 21. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!