Szerintetek így felvesznek a Karinthy Frigyes Gimnáziumba?
Nem akarlak elkeseríteni, de azt írjátok itt előttem, hogy most alacsonyabban lettek az eredmények, mint tavaly. Nem tudom, az országos átlag még nem jelent meg. Valaki azt írta, hogy a Karinthyban 34-34 pont volt az átlag? Tavaly 38-32 pont. Tehát ez nem azt mutatja, hogy most alacsonyabb.
Egyébként a 60 pontos írásbeli sajnos elég kevés az angol kéttanba, még ha maximumra sikerül a szóbelid, akkor is, de azért próbáld meg!
Karinthyba szinte mindenkit behívnak szóbelizni. Ez még nem jelent semmit. Azt tudom, hogy a német kéttanba 161 összponttal jutott be az utolsó tavaly. Az angol kéttanba ennél több volt a bejutási pont. Úgyhogy angol kéttanba nincs esélyed. Ne haragudj!
Egyébként a Madách szóbelire bejutási pontjait megnéztem (tavaly és idén) és az alapján idén több pont kell a bejutáshoz (valószínűleg mert idén könnyebb volt az írásbeli).
Remélem jelöltél több tagozatot :) Sok sikert a szóbelin!
Amúgy utolsó, egy valamit nem értek. Az országos átlag is kijött már, ami csökkent, mint a tavalyi, de a ponthatárok mégis mindenhol emelkednek... Hogy lehet? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!