Hogyan fogom tudni időben felvenni a tantárgyakat? Egyetemisták, tudnátok segíteni?
Első félévemet távoktatás tagozaton végeztem . Levizsgáztam a kötelezőkből.
Benyújtottam egy kérvényt ,hogy átmehessek nappalira, a kérvényt elfogadták,nappalis lehetek.
Amit nem értek,az az ,hogy ha a jövőhéten hétfőn beadom a kreditátviteli kérelmem,és azt elbírálják (nem tudom,mikor?) , akkor így nyilván kedvezményes kurzusfelvételre nincs lehetőségem, mert annak időpontja január 24-ig van.
A versenyalapú kurzusfelvétel esetében a kötelező tantárgyakra mindenképpen lesz helyem, fel tudom őket venni? Ha jövőhéten felveszem őket és február 2-án kezdődik a 2.félév,akkor addigra a rendszer kiírja,hogy mit fogadtak el,amit felvettem?
Hétfőn megyek be az irodába átiratkozni...viszont ezek a kérdések addig nem hagynak nyugodni.
A válaszokat hálásan megköszönném !! Sajnos , még nem vagyok képben,h mi hogy megy nappalin
azt nem írtam, de természetesen a nappali oktatás a 2.félévtől indul.
Még egy kérdés,hogy ha olyan kötelező tantárgyak vannak a 2.félévben ,amik az első félév kötelezőire épülnek, és netán nem történik meg a kreditátvitel,akkor az esetben mi a teendő?
Mik az esélyek?
Ez annyira speciális eset (és egyetemek is más és máshogy kezelik), hogy szerintem érdemben itt ne várj hasznos tanácsot. Kérdezd meg ezt a tanulmányi osztályon.
Nálunk fel kellett venni mindent és félév végén az érdemjegy helyett az került be a neptunba és az indexbe, hogy "akkreditálva". Természetesen amennyiben elfogadták az adott tárgyhoz a kérelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!