Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Bevállaljam a költségtérítéses...

Bevállaljam a költségtérítéses szakot is?

Figyelt kérdés

Még december végén bejelöltem e-felvételin egy ALA szakot. Most megnéztem, hogy tuti ezt jelöltem-e be és így is szerepel a választott szakoknál, viszont ha újat szeretnék felvenni ott már nem szerepel. Fogalmam sincs, hogy most ezzel így mi lesz. Van még egy helyem amit megjelölhetek és arra gondoltam, hogy beírom a fizetős képzést is.

Munka mellett csinálnám a fősulit és ha minden igaz kötünk tanulmányi szerződést is és elméletileg a munkahely fizeti a tandíjat. Ha mégsem akkor viszont 3 havi fizetésem menne rá egy félévre(diákhitelt csak a legvégső esetben vennék fel, nem akarok egyből adóssággal indulni). Relatíve pályakezdő vagyok(1,5 éve kezdtem dolgozni) nincs úgy különösebben semmi amire kéne költenem a fizetésem, csak hazaadok pénzt. Emellett még szoktam másodállni is ha időm engedi.

2015. jan. 23. 09:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha a munkahely kifizeti és nem nagyon kell a fizetés nagy részét se eltenni máshova és még utolsó szalmaszálnak ott a diákhitel is miért ne? Ha nem jelölöd és nem éred el az ALA pontot csak az ALK pontot akkor nem vesznek fel sehova. Ui:egy felsőfokú nyelvvizsga felvételi előtt még segíthet a cél elérésében.
2015. jan. 23. 09:56
 2/5 A kérdező kommentje:
A pontokkal nincs gondom. 260 a határ az ALA és ALK-ra is nekem meg van 332 pontom. Csak ez bosszant, hogy decemberben még kitudtam jelölni az ALA-t most már nincs ilyen a listában.
2015. jan. 23. 10:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha már kijelölted akkor miért kellene engednie újra?
2015. jan. 23. 10:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Még nagyon reggel van. Erre nem is gondoltam, de most látom, hogy a költségtérítésest se engedi újból kiválasztani. Most egy kicsit megnyugodtam, hogy én voltam a barom :D
2015. jan. 23. 10:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Milyen képzés, melyik intézményben?
2015. jan. 23. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!