Ha a választott tantárgyaim töri és angol, de emelteztem matekból, akkor megkapom az 50 pontot a matek emeltért?
Figyelt kérdés
#matematika #bonuszpont
2015. jan. 22. 20:03
2/11 A kérdező kommentje:
mindhárom tárgy választható a szakra. Angolból már megvan az emelt érettségim, és mellé másik választottnak a közép törit választanám,mert azt jobban megtudom írni. Ha matekból emeltezek(de nem választott) akkor megkapom az 50 pontot?
2015. jan. 22. 20:19
3/11 anonim válasza:
Ha a szak nem írja elő, hogy azt a tárgyat figyelembe veszik, akkor mit sem ér.
Ha pl bölcsészetre akarsz menni, de emelt matekot teszel és matekot nem nézik, akkor nem számítják be az 50 többletpontot.
4/11 A kérdező kommentje:
Corvinus gazdaságira szeretnék menni.Remélem így érthetőbb :D
2015. jan. 22. 20:28
5/11 anonim válasza:
Nincs ilyen, hogy választott tantárgy. Azt a pontszámot kapod meg, amelyik számodra a legkedvezőbb.
De amúgy meg ott a pontszámító kalkulátor, miért nem számolod ki?
6/11 A kérdező kommentje:
A pontszámító kalkulátor jelenleg a 2015. februárban induló, KERESZTFÉLÉVES képzések felvételi eljárásának pontszámítási szabályai szerint számol!
ezt irja a felvi.hu és nem tudom hogy van e különbség a szeptemberi és e között
2015. jan. 22. 20:37
7/11 anonim válasza:
A pontszámításban miért lenne különbség?? Legfeljebb a szak nem indul akkor amit te akarsz, és akkor nem tudod bejelölni.
8/11 anonim válasza:
Én értem mit akarsz. Ha a matek 50 pontot akarod, akkor a matekot kell számolnod a törivel, vagy az angollal, tehát emeltért plusz pont csak akkor jár, ha viszed azt a tárgyat. De úgy is a legjobbat fogják nézni. :)
9/11 anonim válasza:
De itt az a lényeg, hogy nem ő választja ki, legfeljebb azokra a tárgyakra jobban készül és reménykedik benne, hogy úgy sikerülnek ahogy azt ő szeretné. Ha viszont nem sikerülnek jól, akkor az senkit sem érdekel, hogy ő mit "választott" előtte, azt fogják számolni, amelyik a legjobb számára.
10/11 anonim válasza:
nyugodtan szánolj a pontszámítóval, benne vannak a szeptemberi képzések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!