Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Leblokkoltam a felvételitől!...

Leblokkoltam a felvételitől! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Felvételi előtt tulajdonképpen nem is féltem egyáltalán, de utánna teljes sokakban vagyok. Olyan rossz lett, hogy már felvételi óta szinte nem eszek semmit, nincs kedvem senkihez, rossz dogákat írok. Ha anyának elmondom hogy nem lett jó a felvételi, nem akarja elhinni, ordítozik velem hogy ne gondolkoztak negatívan. Egy nagyon népszerű iskolába akar küldeni, és én is oda szerettem volna menni, de borzasztó eredményeim lettek felvételin. Matekon kívűl mindenből ötös vagyok (az hármas) és ötödiktől fogva ebbe a gimnáziumba készültem, sokat tanultam, mindent megtettem annak érdekében hogy bekerüljek. Hetente 2x jártam magyar és matek korrepre. Még lelkiismeret furdalásom is van amiért a szüleim bíztak bennem én pedig ekkora csalódást okoztam nekik. Elnézést ha ez önsajnálatnak tűnt, de nagyon magam alatt vagyok. Előre is köszi a válaszokat!
2015. jan. 22. 17:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
53 pont :/
2015. jan. 31. 17:46
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

az egyik osztálytársamnak is:)

azért nincs minden veszve, én se adom fel, nekem is igen gyenge a teljesítményemhez képes

2015. jan. 31. 19:29
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is még egy csomó helyre lenne esélyed :) Egy barátom 49 pontot írt, és olyanokat nézett ki magának, mint pl.: Szent László, Karinthy, Veres Pálné vagy Szerb Antal. De szerencsére van egy pár mentősuli, ahová tuti felvennék, úgyhogy ezt mondom neked is :) Valahova csak sikerülni fog :)
2015. jan. 31. 22:18
 14/15 A kérdező kommentje:
köszi a bíztatást, de már 5. o. óta ebbe a suliba készülök, és azóta beleélem magam, ne tudjátok meg milyen rossz ekkorát csalódni magamban :/ pont a matekot rontottam el, pedig erre sokat gyakoroltam (najó én sem a jó matek tudásomról vagyok híres ;) remélem ha már nekem nem is, nektek azért sikerül bejutni :)
2015. febr. 5. 22:11
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
melyik gimibe szeretnél menni?
2015. febr. 6. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!