Tudnátok régebbi felvételi feladatlapokat küldeni?
Figyelt kérdés
Még csak jövőre fogok felvételizni, de a tanárunk már év eleje óta folyamatosan ezzel stresszel minket, meg mindig mondogatja, hogy olyan sok felvételi van a neten, hogy töltögethetnénk őket, nagy részét már úgyis tudjuk. Mikor megnéztem, minden évhez csak kettőt találtam (két matek, két magyar). Aki esetleg ezeken kívül tudna még párat mondani, annak megköszönném, elvileg még sok van :D
Ezeket találtam: [link]
2015. jan. 21. 17:47
2/6 anonim válasza:
[link] itt 2006-tól vannak feladatlapok magyar, matek remélem tudtam segíteni:)
4/6 anonim válasza:
De amúgy én most felvételiztem,és elsőkézből meg tudom erősíteni,hogy tényleg egyre nehezebbek... :/
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat, és rengeteg ismerősöm felvételizett most, mondták, hogy volt benne gimis feladat is :/ (ezért félek már most annyira a matektól :D)
2015. jan. 21. 17:58
6/6 anonim válasza:
Nyugi,ha tanulsz rá,akkor menni fog,főleg ha már most elkezded..:D(Drukkoljatok holnap[akkor kapom meg])
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!