Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » E-Felvételinél honnan tudom,...

E-Felvételinél honnan tudom, hogy tényleg jelentkeztem? (hülyének tűnik a kérdés, de légyszi olvass tovább)

Figyelt kérdés
E-Felvételin jelentkeznék egyetemre, és már gyakorlatilag kész vagyok. A gond az, hogy mivel nincs konkrét "Küldés" gomb, ezért nem tudom, mikortól számít elküldöttnek a jelentkezésem. Azt tudom, hogy február 15.-én éjfélkor az egész rendszert lezárják, és utána már nem lehet módosítani az adatokon. Tehát ez azt jelentené, hogy az az állapot, ami abban időpontban fenn áll, az lesz majd a jelentkezésem? És gyakorlatilag a kinyomtatott hitelesítő irattal jelentkezem ténylegesen? (Amit meg február 23.-ig lehet elküldeni).Mert elvileg az "erősíti meg" az egész jelentkezést. Ez tényleg így lenne?
2010. febr. 7. 20:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindennel kész vagy (beírtad az adatokat, a jelentkezési helyeket stbstb) a legutolsó pont a hitelesítés. Rákattintasz, kinyomtatod a lapot és elküldöd postán. Ha pl most megcsinálod, de holnap változtatsz vmin, akkor újra kell nyomtatni a hitelesítő lapot. Ha már elküldted, akkor az újat is el kell küldeni. Más dolgod nincs.
2010. febr. 7. 22:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszi! :) Akkor kb úgy van, ahogy gondoltam. És azt esetleg meg tudnád még mondani, hogy a diákigazolvány hogy zajlik? (Nem szeretnék erre külön kérdést kiírni, ha lehet) Majd a regisztrációs levéllel együtt fogom megkapni az igénylő lapot, amire majd kell az aláírás és a kép? (Mert én postai úton küldöm el a dokumentumaimat, tehát nincs olyan opcióm, hogy "Feltöltés", ha érted mire gondolok)
2010. febr. 8. 20:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, már utánanéztem a diákigazolvány dolognak, majd a reglevéllel együtt jön a további info, hogy mit hogyan. :)
2010. febr. 8. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!