Vannak itt olyanok akik a szegedi Radnótiba szeretnének jönni biosz szakra?
Figyelt kérdés
Hány pontos lett a felvételitek? Jártok előkészítőre? Szóbelire mennyit készültök?#továbbtanulás #középiskola #gimnázium #felvételi #Szeged #Radnóti #2015 #Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium
2015. jan. 20. 20:19
1/20 anonim válasza:
Szia! Én oda szerettem volna jelentkezni de a felvételit eléggé elrontottam kb.olyan 70 pont körül ha meglesz 😞 így nem hiszem hogy van esélyem... Neked mennyi lett kérdező?
2/20 A kérdező kommentje:
90 pont
2015. jan. 23. 17:18
3/20 anonim válasza:
Szia!Én is oda szeretnék jelentkezni de csak 75 pontom lett, de attól még nem adom fel ki tudja... :)A szóbelire sokat készülök.
4/20 A kérdező kommentje:
75 pont az egész jó :) sok sikert!
2015. jan. 23. 20:01
5/20 anonim válasza:
Első vagyok.... Ti pontosan tudjátok már a pontszámotokat vagy csak a javítókulcsból számoltatok? Szerintetek 70-nel van esélyem?
6/20 A kérdező kommentje:
Én pontosan tudom. De javítókulcsba 40-et számoltam, matekba meg 44-et, ehhez képest mind2 45 lett, szóval lehet, hogy nálad is ez lesz, és nem 70 pont lesz, hanem több (ha a 70-et a javítókulcsból számoltad)
2015. jan. 24. 12:20
7/20 anonim válasza:
Hát 69 lett 😢 Szerinted van esélyem egyáltalán a Radnótiba vagy a Ságváriba??
8/20 A kérdező kommentje:
😨hű hát nem tudom. Ahhoz, hogy felvegyenek 69 ponttal, az összes többi jelentkezőnek is el kellett rontania.. De ez attól is függ, melyik szakra akarsz menni, bár kb mindenhol ugyanez a helyzet. Pl Radnótiba emelt angolra - ahova sokan jelentkeznek- szinte lehetetlen.
2015. jan. 25. 18:43
9/20 anonim válasza:
Elozo vagyok... Hát a szóbelire elmegyek és.majd elválik hogy mi lesz... Ha nem vesznek fel akkor nem nekem való az a suli.. Sokat szomorkodtam az eredményem miatt de meg birtam volna jobbra is csinálni Csak izgultam.. Inkább készulok a szobelire
10/20 A kérdező kommentje:
milyen szakra akarsz menni?
2015. jan. 26. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!