Csak abban az iskolában érettségizhetek, ahova épp járok? (Bővebben lent. )
A tavalyi évben érettségiztem gimnáziumban, nem vettek fel egyetemre, így újra szeretnék érettségizni. Jelenleg OKJ képzésre járok, épületgépész technikus tanuló vagyok egy szakközépiskolában.. Most akkor a szakközépben kell érettségiznem? Vagy mehetek vissza a régi sulimba, gimibe érettségizni? Mégiscsak ott szeretnék, ott ismernek a tanárok.. stb.
Válaszokat előre is köszönöm.
2-es vagyok.
Így leírva meglepő módon nehéz hangsúlyozni a dolgokat ;)
Én is ott érettségiztem újra,ahol eredetileg egyszer már leérettségiztem.De már nem voltam az iskola tanulója. A kérdés pedig az volt,hogy érettségizhet-e újra a régi iskolájában,ha már nem jár oda.A válasz még egyszer:Igen.
Az első válasz a helyes, a #2-#4 ROSSZ. Kedves tőled, hogy érettségiztél, de azért attól még nem tudsz mindent, és nem kéne félrevezetned az embereket.
A kérdés az volt, hogy csak abban az iskolában érettségizhet-e a kérdező, ahova épp jár, és erre a kérdésre igen a válasz, nem az ellenkezőjére. Akinek tanulói jogviszonya van érettségiztető iskolában, csak a saját iskolájában jelentkezhet. (Ez nem vélemény vagy élmények kérdése, hanem kormányrendelet.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!