Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » 70 pontos felvételivel,4.3-mas...

70 pontos felvételivel,4.3-mas átlaggal milyen sulikat tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés

Főként informatika érdekelne. Nagyon el vagyok keseredve, félek a jövőmre nézve.

Én ezeket a sulikat írom:

- Madách kezdő német

- Szent László informatika

- Szerb Antal

- Corvin informatika

Mik a véleményetek az eddig kigondolt sulikról? Szent László infó túl nehéz?

2015. jan. 19. 14:38
 1/4 anonim ***** válasza:
a corvinba ennyi ponttal biztos bent vagy, a többit nem ismerem annyira
2015. jan. 19. 17:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Egyik sem túl nehéz. Ha jól látom, ennek a felvételinek majdnem az összes megfelel :)

Igaza van az elsőnek, a Corvinba tuti mehetsz. Oda gyengébbek is mentek. Szerb Antalba nagy valószínűséggel felvesznek. Madáchban és a Szent Lászlóban van szóbeli, oda is nagy valószínűséggel behívnak, de készülj rá sokat, mert innentől az fogja meghatározni az esélyeidet, hogy az hogy sikerült. Esetleg legeslegutolsó helyre beírhatnál egy infós szakközepet, hogy tuti felvegyenek valahova, és egyből legyen infós szakmád is.

2015. jan. 22. 16:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Azt olvastam hogy szentlászló infó tagon nincs szóbeli. Rosszul tudom?
2015. jan. 22. 22:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Tenyleg nincs szobeli arra a tagozatra. Bocsi rosszul mondtam!
2015. jan. 23. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!